Ви тут:
Погода Суспільство Україна 

На спеку не розраховуйте: в Україні похолодає ще дужче

Холод не лише триватиме найближчим часом в Україні, а й ще більше підсинить наші ранкові та вечірні носи. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила синоптик Наталка Діденко.

– Найближчої ночі температура повітря у більшості областей України опуститься до +7+14 градусів.  Вдень потепліє, звичайно. Очікується +17+24 градуси. У південній частині 10 липня буде +12+16 градусів, вдень +23+26 градусів, – зазначила синоптик.

Вона розповіла, що дощі в більшості областей України пройдуть разом із атмосферними фронтами північно-східного циклону з дивним ім`ям Pirmin. 

– А ось вплив навіть аж такого далекого атлантичного антициклону Winnie, та й ім`я у нього якесь симпатичніше, зумовить переважно суху погоду у нашій південній частині та на південному сході.

На Заході та Півночі завтра – поривчастий вітер.

У Києві у середу, 10 липня, очікується періодичний дощ, часом рвучкий західний вітер, вночі +12+14 градусів, вдень близько +20 градусів.

– Ця практично вереснева свіжість серед липня ще потриває довгенько в Україні, на спеку не розраховуйте, одягайтеся і живіть згідно прогнозу погоди, самої погоди і ваших смаків. Усі так нарікали на літню спеку, що вона надулася і пішла. Кажуть, що не треба озвучувати свої бажання, а то вони можуть здійснитися. Але тепліша погода ще, звичайно, буде. Адже ж – літо, – написала Наталка Діденко.

Перейти до вмісту