Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині потрібні оператори виробничих ліній

У приміщенні Чорнухинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості відбулася презентація роботодавця ТОВ Фуджікура Аутомотів Україна Львів. Як повідомили в Полтавському обласному центрі зайнятості, вивчення потреб роботодавців і надання їм допомоги в укомплектуванні персоналом – одна з послуг, що безкоштовно надає служба зайнятості підприємствам і організаціям.

Дане підприємство виготовляє електричне обладнання для автомобілів. Зацікавилися пропозиціями роботи переважно чоловіки.

Фахівець служби зайнятості Яна Забуга ознайомила присутніх безробітних із вакансіями, які пропонує підприємство (оператори автоматичних та напівавтоматичних ліній, верстатів та установок), з умовами прийому на роботу, праці, проживання, рівнем заробітної плати тощо. Безробітні отримали відповіді на свої запитання та детальну інформацію з приводу працевлаштування.

“Презентації роботодавців безробітним є дієвим способом донести інформацію про вільні робочі місця й умови роботи конкретної компанії до великої кількості людей, ефективним засобом заповнити вакансії і працевлаштувати шукачів роботи.Такі заходи цікаві й корисні і представникам підприємств, і охочим влаштуватися на роботу”, – йдеться у повідомленні Полтавського обласного центру зайнятості.

Перейти до вмісту