Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині близько 230 строковиків-зв’язківців склали Військову присягу на вірність Українському народові

Захід відбувся у 179 навчально-тренувальному центрі військ зв’язку Збройних Сил України за участю молодого поповнення призову весна-2019 року.

На урочистому мітингу з нагоди свята молодих воїнів привітав командир військової частини полковник Ігор Міцюк. У своїй промові він відзначив, що усі новобранці успішно пройшли курс первинної військової підготовки та отримали достатні навички для подальшого оволодіння військовою спеціальністю. 

 – Кожен з вас зробив свій вибір свідомо і це дає сподівання, що ви станете висококласними спеціалістами і надійними захисниками незалежності нашої держави – додав офіцер. 

Молоде поповнення також привітали батьки, представники громадських організацій та духовенства. Зокрема, військовий капелан ПЦУ отець Анатолій після божого благословення  воїнів окропив захисників та гостей свята святою водою.

По закінченню урочистостей батьки молодих воїнів мали змогу  отримати відповіді від командування навчального центру щодо умов та особливостей проходження як строкової військової служби, так і служби за контрактом. Бажаючі також мали нагоду ознайомитись з умовами проживання, харчування та видами забезпечення військовослужбовців.

Відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м.Харків) 

 

Перейти до вмісту