Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До Полтави приїде Роман Скрипін разом зі своїм авторським телепроектом

Представники Skrypin.ua зустрінуться з полтавцями цього тижня.

Як повідомляється у facebook, зустріч має відбутися 25 липня о 18:00 за адресою вулиця В’ячеслава Чорновола, 12 (Grass Coworking).

“Нарешті #ДПВТ повертається! Лойк – шер – приходь – бери друга / сусіда / кота – будемо знайомитись”, – йдеться у повідомленні.

За словами організаторів, після Полтави журналісти вирушать до Харкова.

Skrypin.ua — авторський інформаційно-аналітичний проект, створений українським журналістом Романом Скрипіним, в роботі над проектом також бере участь інший український журналіст Данило Яневський. Проект створено в травні 2016 року після конфлікту, що тривав кілька місяців між Романом та Громадським телебаченням.

Перший ефір проекту пройшов 14 травня о 20:00, відтоді канал веде своє мовлення винятково в інтернеті на YouTube-каналі, а також на сайті skrypin.ua (через анонси YouTube-посилань на ефіри). Проект транслюється з київської квартири Скрипіна, яку переобладнали під студію. Першу техніку для трансляцій Роман отримав безкоштовно у тимчасове користування.

Інвестори проекту невідомі, у травневому інтерв’ю каналу «112» Роман не назвав імен людей, що підтримують проект фінансово, пояснюючи, що більшість з них — «друзі, які інвестують власні гроші».

Першими темами проекту були: «Луценко прокурор», «Списки Миротворця», «ПутінVSМаск», «День народження Вакарчука», «Дивимося Eurovision 2016 разом». Сам Скрипін описує Skrypin.ua саме як авторський проект, а не телеканал. Мовлення проходить в інтернеті та локальній мережі Lanet.

В рамках проекту UMN планувалось відкриття студії в Празі у співпраці з чеським громадським діячем Ростиславом Прокоп’юком та Берлін.

Перейти до вмісту