Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутати Полтавської обласної ради вимагають звіту про роботу Департаменту будівництва ОДА

Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький на скарги депутатів щодо діяльності директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА Тимофія Голбана, вирішив заслухати його звіт. Доповідатиме Тимофій Голбан уже на наступній сесії Полтавської обласної ради.

“19 липня ми проголосували за перерозподіл коштів і зняли 20 млн грн з Кременчуцького онкодиспансера лише тому, що в Полтавській ОДА працюють люди, які не розуміють пріоритетів. На жаль, керівник Департаменту будівництва проігнорував, що необхідно будувати онкодиспансер. Я висловлюю недовіру таким людям, як Голбан. І на наступну сесії пропоную винести питання щодо його роботи. Кременчужани і полтавці мають право лікуватися вдома, а не їздити до Києва”, – сказав депутат Полтавської обласної ради Василь Хоменко.

Скаржилися на роботу Тимофія Голбана й інші депутати.

На це Олександр Біленький пообіцяв винести на наступну сесію питання щодо інформування про діяльність Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства Полтавської ОДА.

“Тоді ми і матимемо можливість заслухати Тимофія Голбана”, – зауважив Олександр Біленький.

Перейти до вмісту