Ви тут:
Спорт Суспільство 

Були часи: відомий український боксер згадав як сидів за гратами

Денис Берінчик свого часу сидів у СІЗО.

Більше про це спортсмен розповів vRINGe.

Тоді був бум ігрових автоматів. Мені було 15-16 років. Я хотів заробляти гроші й ходити на дискотеки, де всі билися. Треба було декого карати, а карати його можна було тільки на якісь матеріальні предмети. Тобто телефон. І поїхав, можна сказати, по телефон. Стаття 186 дуже погана. Потім у мене був ще один епізод – стаття 187. Типу розбій. Нас було просто троє учасників.

Спочатку було трохи. На “малолітці” це був “тройняк”. Тройняки – це типу 3 внизу й угорі. Але там легко, там всі разом. Але на “дорослому”, коли я прийшов, там 40. Відділялися компаніями. Мені відразу сказали: “Малий, ти будеш “боятися”, сидіти на “кормі”, сидіти “коня тягати”. Це пошта. “Корма” – це віконце, щоб спілкуватися з “тими”. У мене в принципі спілкуватися не виходило, тому що я завжди забував, як кого звуть”, – зізнався гравець.

Денис Юрійович Берінчик (нар. 5 травня 1988, м. Сорокине, Луганська область) — український професійний боксер, виступає у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) та легкій вазі (до 61,2 кг). Срібний призер Олімпійських ігор (2012), срібний призер чемпіонату світу (2011), бронзовий призер літньої Універсіади (2013), дворазовий чемпіон України (2013, 2014). Заслужений майстер спорту України з боксу. Денис Берінчик відомий стоїми епатажними виходами на бій, в поєдинку проти Крістобаля — Денис з’явився в костюмі супермаріо, а перед цим боксер виїжджав до рингу на коні.

Перейти до вмісту