Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Біля Верховної Ради поліція затримала полтавця з гранатою

22-річного жителя Полтавської області, якого розшукують за дезертирство, поліцейські затрамали під стінами Верховної Ради України з гранатою у руках.

Під час патрулювання на вулиці Грушевського працівники поліції полку особливого призначення №2, які несуть службу у посиленому режимі,  побачили чоловіка, котрий підозріло поводився, а відтак вирішили з ним поспілкуватися. Під час поверхневої перевірки у нього виявили гранату і запал. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Печерського управління поліції,  інформують у Національній поліції Києва.

Правоохоронці вилучили небезпечний предмет, його направлять на експертні дослідження. Затриманого, 22-річного жителя Полтавської області, доставили до територіального управління поліції. З ним спілкуються слідчі. За попередніми даними встановлено, що молодик перебуває в розшуку за дизертирство.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події.

 

Перейти до вмісту