Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Більше 100 автівок придбали полтавці за півроку через сервіси ПриватБанку

Як повідомили у ПриватБанку, за перше півріччя поточного року жителі Полтавщини придбали більше 100 авто, користуючись кредитними програмами ПриватБанку. Як стверджують банкіри, кропивничани віддають перевагу маркам – Toyota, Skoda, Renault та Kia Citroen.

“Аби допомогти нашим клієнтам вигідно купити чи продати автівку ми пропонуємо скористатися онлайн-автосалоном, який у лютому цього року запустив ПриватБанк, – розповідає Роман Савченко, керівник бізнесу споживчого кредитування Полтавської філії ПриватБанку. – Сьогодні тут можна знайти більше 1500 пропозицій продажу авто на будь-який смак та гаманець. За час роботи цього інтернет-майданчика вже оформлено 270 успішних продажів”. 

Онлайн-автосалон ПриватБанку допоможе зекономити час, нерви та кошти. Усі пропозиції з купівлі та продажів ретельно перевірені спеціалістами банку, що унеможливлює будь-які шахрайські дії. В режимі онлайн можна переглянути фотографії автівок, залишити свої контакти та отримати докладну консультацію. Ті покупці, які розглядають варіант кредитування, можуть власноруч розрахувати щомісячний платіж безпосередньо на сайті під час вибору авто та відразу отримати рішення щодо можливості кредиту. 

ПриватБанк пропонує до послуг клієнтів  програму  “Авто в розстрочку”, завдяки якій користуватися автомобілем можна вже сьогодні, а оплачувати згодом. Угода оформляється у формі фінансового лізингу.  

“Ми допоможемо всім, хто мріє стати автовласником, придбати в кредит як нові автомобілі, так і з пробігом на будь-яких автомайданчиках, в автосалонах чи у фізичних осіб. Повірте, Вам сподобається швидкість, простота оформлення та доступність кредитування,  – додає пан Роман. – До послуг наших клієнтів і акційне кредитування від 0,01% річних. Спеціальні умови кредитування діють на весь модельний ряд автомобільних брендів Toyota, Nissan, Peugeot, Citroen, Renault, Mitsubishi і Lexus. Звертайтесь до будь-якого відділення ПриватБанку, а наші спеціалісти задовольнять смаки найвибагливіших клієнтів”.

У червні найпопулярнішими марками авто, які українці купували за допомогою програми “Авто в розстрочку”, були – Toyota Camry, Renault Logan, Nissan Qashqai.

Перейти до вмісту