Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відомий український мандрівник і телеведучий прохає допомогти 2-річному Максиму з Миргорода

Відомий український телеведучий і мандрівник, автор програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров на своїй сторінці у Фейсбук опублікував пост про допомогу Максимки з Миргорода. Хлопчику 2 роки і 3 місяці, у нього глухота на два вушка.

Коли хлопчику виповнився рік, мама помітила, що він не чує, як його кличуть. Після кількох обстежень у Миргороді, Полтаві, Києві лікарі діагностували глухоту. А це відображається на інтелектуальному розвитку дитини. За словами Дмитра Комарова, таке захворювання лікується, потрібна кохлеарна імплантація (слухові протези) на два вушка. Тому в рамках проекту #чашкакофе прохає допомогти усіх небайдужих 2-річному хлопчику назбирати кошти на операцію.

“Максима поставили 290-м в чергу на операцію кохлеарної імплантації, на 1 вухо, в Київському інституті отолорингології. Чекати довго. Кілька років мінімум. Наслідки очевидні. Щоб не було відставання в розумовому розвитку, важливо робити терміново, до 3 років. Наш медичний партнер Bookimed.com вибрав найкращий варіант для Максима, в австрійській клініці міста Санкт-Пельтен, відразу на 2 вуха”, – пише Дмитро Комаров.

Ціна операції: 59 800 євро;
Ціна для #чашкакофе 54 800 євро;
Уже допомогли зібрати друзі: 12 500 євро;
Бракує 43 200 євро.

Батьки не взмозі зібрати таку суму: батьки Максима – вчителі. Тато викладає хімію і біологію у школі, працює на 1,5 ставки за 4500 гривень (150 євро в місяць). Матеріальна допомога дитині по інвалідності від держави 1700 гривень (56 євро в місяць), пише телеведучий.

Приватбанк 5168 7573 7502 6657
Миколаєнко Віталій Анатолійович (тато)
Для інших країн:
PayPal: [email protected] одержувач Korol Natalya (перевірений контакт, обов’язково позначка «для Максима»)

Перейти до вмісту