Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві визначили, де розміщуватимуть пересувні тимчасові споруди для продажу морозива

5 червня відбулося чергове засідання комісії з розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм, яку провела її голова,заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Юрченко.

Під час засідання розглядали питання що стосується розміщення на території міста пересувних тимчасових споруд, торгівельних лотків для продажу морозива, повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Так, члени комісії розглянули звернення підприємців щодо розташування таких лотків на території міста. Проте, не усі вони отримали дозволи комісії на ведення своєї діяльності. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Юрченко зауважила, що окремі пересувні споруди не відповідають нормам та виглядають не естетично:

“Ми взялися наводити порядок і не зупинимося, доки Полтава не стане привабливішою та комфортнішою для містян та гостей. Тому велике прохання до підприємців підходити до питання зовнішнього вигляду своїх споруд відповідально, розуміючи, що нагромадження та накопичення різноманітних елементів – це неправильно. Є ж культура ведення діяльності, є соціальна відповідальність, стиль та архітектура міста. Ми маємо надати всім пересувним точкам єдиного вигляду. Від цього, до речі, залежить привабливість торгівельного майданчика для покупців, а відтак і заробіток”

Пересувні тимчасові споруди для торгівлі морозивом будуть розташовані біля Сонячного парку, по вулиці Соборності, у Павленківському парку, по вул. Небесної Сотні, 13, Шевченка, 31.

Також, під час засідання розглянули питання щодо розміщення тимчасових споруд на території пляжів. Нагадаємо, 3 червня у місті розпочався купальний сезон.

 

Перейти до вмісту