Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбудеться перший експортний форум

Виконавчий комітет Кременчуцької міської ради, КП «Інститут розвитку Кременчука», Кременчуцьке відділення Полтавської ТПП та Центр інформаційної підтримки бізнесу міста Запоріжжя (ЦIПБ), заснований на базі Запорізької ТПП, запрошують взяти участь у першому експортному форумі «Кременчук експортує», який відбудеться 12-13 червня у Великій сесійній залі Кременчуцької міської ради (пл. Перемоги, 2) за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Захід проводиться під патронатом міського голови  Кременчука.

Захід має на меті заохотити малий та середній бізнес до включення в експортні відносини з партнерами закордонних ринків, підтримати експортні ініціативи, створити майданчик для презентації інноваційних рішень, спрямованих на підвищення експортної привабливості виробничих МСБ та, відповідно, конкурентоздатності вітчизняної продукції.

Заплановано проведення цілого ряду панельних дискусій. Організатори пропонують до розгляду такі теми:

– експортна стратегія підприємства,

– пошук фінансування інноваційних проектів,

– особливості українського та європейського законодавства в сфері експортного просування товарів переробної та харчової промисловості на світові ринки,

– заходи державного і міжнародного фінансування реалізації ініціатив.

Детальна інформація за посиланням: https://bit.ly/2VS5DkA або за тел.: +38(0536) 75-85-85, (067) 247-11-27.

— Участь у заході безкоштовна. 

Просимо зареєструватися на форум за посиланням:

https://form.jotformeu.com/91334273115349.

Реєстрація обов’язкова!!!

Перейти до вмісту