Ви тут:
Р Суспільство 

Сонцезахисні окуляри в інтернет-магазині OMG модна добірка аксесуарів

У тому, що окуляри від сонця перестали бути виключно захисним аксесуаром немає ніяких сумнівів. В сучасній моді вони займають виняткове місце, і їх вибирають не менш ретельно, ніж взуття та сумочку. Сонцезахисні моделі стали повноправною частиною модного вигляду, яким не нехтують не лише чоловіки, а й жінки. При цьому сучасні тренди настільки суперечливі, що часто можна сплутати призначення окулярів, і єдиним винятком з правила стали моделі унісекс, які однаково підходять сильній і слабкій статі.

Класика, гламур або футуризм: чому віддають перевагу чоловіки

На відміну від жіночої моди, чоловічі тренди більш консервативні, де в пошані залишається недоторканна класика. До неї відносяться легендарні моделі «авіатори», такі окуляри присутні в арсеналі політиків, спортсменів і кіноакторів. Пілотні варіанти існують понад півстоліття, але жоден модний будинок не відмовиться від них в своїх колекціях на сучасних показах.

Конкуренцію їм становить лише «спортик», тобто моделі з максимальним комфортом носіння. Вони відрізняються середніми розмірами і лаконічним дизайном, який так полюбився молодим людям з активною позицією. Підібрати оправу і купити окуляри сонцезахисні в Києві від відомих світових брендів можна в інтернет-магазині OMG. Знаходиться шоу-рум в центрі столиці, тому знайти його нескладно.

Окуляри для жінок як можливість показати свою індивідуальність

Мода на жіночі аксесуари відрізняється від чоловічої насамперед необмеженою фантазією марок та виробників. Прекрасні леді не бажають залишатися в тіні, тому так неоднозначно трактуються сучасні тренди, що пропонують носити такі види аксесуарів:

  • кругле ретро з дужками і без;
  • масштабні райдужні «стрекози»;
  • окуляри, схожі за формою на метелика;
  • моделі, що нагадують котяче око.

Можна виглядати приголомшливо при використанні будь-якої оригінальної моделі, але варто дотримуватися канонів і правил, які розглянуті нижче.

Як вибрати ідеальний сонцезахисний виріб

Тип і форма обличчя – ось основний момент при виборі аксесуара. Широкі і вузькі, з високим чолом і маленьким підборіддям обличчя абсолютно змінюються при вдалому підборі скляної пари. Кожна людина може поекспериментувати зі своєю зовнішністю за допомогою окулярів, і можна напевно домогтися несподіваних ефектів, які обов’язково оцінять знавці моди.

Перейти до вмісту