Ви тут:
Суспільство Україна 

Шістьох українців затримала поліція Бангладеш: звинувачують у пограбуванні банкомата

29 травня шестеро друзів-спортсменів із міста Бердичева у віці від 18 до 45 років вирушили в туристичну подорож до Бангладеш. Востаннє родичі мали спілкування з ними телефоном 31 травня. З першого червня й досі зв’язатися з ними не вдавалося. Після численних звернень до МЗС України, консульства України в Індії родичі зниклих звернулися й до Президента України Володимира Зеленського.

9 червня, заступник глави Адміністрації Президента України Кирило Тимошенко зустрівся з родичами шістьох українських громадян, які зникли під час закордонної подорожі. Повідомляє прес-служба глави української держави.

Наразі відомо, що шість українців були затримані поліцією Народної Республіки Бангладеш. Їм інкримінують пограбування банкомата у складі ОЗГ та спротив представникам місцевої поліції під час затримання.

“Найближчим часом до Народної Республіки Бангладеш вилітає консульська група на чолі з Олександром Громовим, першим секретарем із консульських питань Посольства України в Республіці Індія, яка на місці має детально з’ясувати ситуацію та надати необхідну допомогу, зокрема у пошуку приватного адвоката для громадян України”, – повідомили в АП.

Перейти до вмісту