Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

Пауер-метал: у Полтаві виступить легендарний німецький рок-музикант

Удо Діркшнайдер разом із U.D.O представить у обласному центрі свій новий альбом.

Концерт відбудеться 12 жовтня у Палаці дозвілля “Листопад”. Ціна квитків — від 450 до 990 грн.

U. D. O. (вимовляється «Ю Ді Оу») — сольний проект колишнього вокаліста Accept Удо Діркшнайдера. U. D. O. займає 29 місце в списку 100 кращих пауер-метал груп за версією DDD.

З виходом у 1985 році комерційно успішного в США альбому Metal Heart, члени групи Accept все більшою мірою орієнтувалися на широкий американський ринок, для якого жорстка музика, що виконується групою, була малоприйнятна. Це викликало розбіжності між Удо Діркшнайдером та іншими членами групи.

В результаті Удо Діркшнайдер створив власний сольний проект U. D. O., що продовжує традиції Accept. Назва U. D. O., що природно, походить від імені творця, а перетворення імені в якусь абревіатуру обумовлено тим, що сам Удо Диркшнайдер не хотів, щоб його групу визначали як виключно сольний проект самого співака, подібно Осборну або Діо. Втім члени групи жартома говорили, що U. D. O. треба розуміти, як United Dipstick Organization (Об’єднана Організація Бовдурів). Сам Удо Діркшнайдер дотримується версії United Democratic Organization (Об’єднана Демократична Організація). Журналісти ж розшифровували назву як Udo Dirkschneider Orchestra (Оркестр Удо Діркшнайдера).

У 2018 році група стала переможцем голосування читачів журналу Metal Hammer в номінації «Найкращий концертний виступ». 5 жовтня 2018 року було оголошено, що новими членами групи стали гітарист Ді Даммерс (ex-The Treatment, Dirty DSire і Tracy Ate A Bug) і басист Тілен Худрап (ex-Wartune, Thraw, Paradox і Pestilence) .

Перейти до вмісту