Ви тут:
Суспільство 

Nikon випустить бездзеркальний аналог своєї найкращої камери

Президент компанії Тошікадзу Уматате розповів, що Nikon випустить бездеркальний «еквівалент» своєї флагманської цифрової дзеркальної камери D5.

Як повідомляє ITC.ua, він не уточнив технічні характеристики такого пристрою або приблизні терміни його появи на ринку. Однак, з огляду на порівняння з Nikon D5, можна припустити що це буде флагманське безкомпромісне рішення з високою швидкістю зйомки і хорошими результатами при використанні в умовах слабкої освітленості. Сюди також слід додати технологічний прогрес, досягнутий в галузі в останні роки, що передбачає наявність поліпшених функцій і можливостей.

Nikon D5 — професійний цифровий дзеркальний фотоапарат, представлений компанією Nikon на виставці CES в січні 2016 року як заміна попередньої моделі Nikon D4s. Абсолютним рекордом стала максимальна світлочутливість ISO 3 280 000 в розширеному діапазоні «Hi-5», вперше досягнута в серійному фотоапараті. Результат отримано за рахунок поєднання нової повнокадрової CMOS-матриці і процесора EXPEED 5, розроблених компанією самостійно. Висока якість зображення при цьому досягається навіть на порівняно високих значеннях ISO до 12 800, часто використовуваних в спортивній фотожурналістиці.

Перейти до вмісту