Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині заборгованість сплати єдиного внеску склала понад 356 млн грн

На початок червня поточного року на Полтавщині заборгованість з єдиного внеску (без суб’єктів господарювання, що перебувають в процедурі банкрутства) складає 203,3 млн грн, в т.ч. по фізичних особах-підприємцях 153 млн грн.

Погашення заборгованості платежів до бюджету обговорювали в Головному управлінні ДФС у Полтавській області.

Чергова нарада присвячена питанням погашення заборгованості платежів до бюджету пройшла днями в Головному управлінні ДФС у Полтавській області. В обговоренні питань взяли участь заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Алла Рябкова, начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області Володимир Тараторін та начальник управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Віталій Коноз, повідомили в Головному управлінні ДФС у Полтавській області.

Зокрема, Алла Рябкова відзначила, що борги зі сплати ЄСВ повністю охоплені відповідними заходами стягнення згідно із чинним законодавством. В органах виконавчої служби перебуває виконавчих документів на 106,8млн грн, що становить 52,5% до загальної суми боргу (203,3 млн грн). По фізичним особам передано на стягнення 85,2 млн грн, або 55,7 % боргу фізичних осіб (153 млн грн).

За результатами проведеної роботи, з початку року станом на 1-ше червня 2019 року до бюджету надійшло 49,5 млн грн, в тому числі за рахунок надходження за виконавчими документами від фізичних осіб-підприємців – 26,9 млн. гривень.

Перейти до вмісту