Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

На лікування передчасно народжених двійнят на Полтавщині збирають кошти

У Полтавській обласній дитячій клінічній лікарні перебувають передчасно народжені дівчата-двійнята. До Полтави вони потрапили з Кременчуцького міського пологового будинку.

Дівчата, яких у лікарні назвали Ольгою та Іриною, народились на 28 тижні вагітності. Зараз їм по 9 діб. Збір коштів на лікування здійснює благодійний фонд “HelpGroup”

“Стан дітей стабільний, але вони знаходяться ще в реанімаційному відділенні. Якщо нам необхідні препарати, ми телефонуємо представнику благодійного фонду, і вони нам їх доставляють. Збором коштів займається благодійний фонд. У лікарні немає ресурсів, куди ми можемо збирати кошти. Є випадки, коли батьки приносять нам підгузки, серветки, харчування. Це приймаємо”, – розповіла в.о. завідувача анестезіологічного відділення з ліжками для інтенсивної терапії новонароджених Ірина Варяниця.

Як повідомляли полтавські ЗМІ, мати дівчаток відмовилась від них. Але у лікарні “Новинам Полтавщини” повідомили, що ймовірно мати змінить свою думку.

“На даний момент є така інформація, що можливо мати змінить своє рішення”, – зазначила Ірина Варяниця.

Щоб допомогти дівчатам-двійнятам, варто зайти на сайт Help Group у розділ “Підопічні”. Зараз на рахунку фонду акумулюється 102 186 грн.

Призначення платежу: благодійна допомога для двійнят
Номер картки фонду – 5169 3305 1652 6859 (картка-ключ до рахунку фонду, зареєстрована на директора, Джалагонія Д.)
ЄДРПОУ / ДРФО 38655743
Полтавський ГРУ Приват Банк, МФО 331401
р/р 26001054609785

Перейти до вмісту