Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Дитячий турнір Олега Бабаєва: визначився переможець серед 10-річних

У фінальному протистоянні перемогла «Арена-1».

Як розповіли у прес-службі «зелено-білих», закінчився дитячий турнір на честь президента «Ворскли» Олега Бабаєва серед юнаків 2009 року народження, що кілька днів вирував на стадіоні «Динамо». Сьогодні відбулися вирішальні поєдинки – матч за третє місце та фінал. У вирішальному поєдинку зустрілися дві харківські команди «Арена-1» перемогла «ХТЗ». А доля бронзових нагород вирішилася у матчі полтавців та кременчужан, де «Ворскла-1» вела по ходу зустрічі, але поступилася «Кремню».

Кожен з колективів отримав грамоту за учать, а призери – медалі і кубки. Загалом у турнірі у чотирьох вікових групах узяли та візьмуть участь 64 команди з різних міст України, а це – більше 1000 учасників (зовсім скоро стартують змагання серед хлопців 2009 року народження, фінал відбудеться 19 серпня).

Найкращих гравців нагородили легенди полтавського футболу Юрій Мармач та Олександр Мелащенко, а також – директор ДЮФШ «Ворскла» Вадим Касимов. Кращим воротарем турніру визнали Івана Лободенка («Кремінь»), захисником – Гліба Толмачова («Арена-1»), півзахисником – Костянтин Субота («ХТЗ»), нападником – Тимофія Мелащенка («Ворскла-1»), бомбардиром – Станіслава Кузьмарева («Авангард» з Краматорська).

Перейти до вмісту