Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Для дітей з інвалідністю у Миргороді провели піжамну вечірку

У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Миргорода відбулося свято до Дня захисту дітей під назвою «Піжамна вечірка».

У ньому взяли участь всі діти закладу, батьки, працівники. На малюків чекали вітання, чудові перетворення, музичні забави, рухливі ігри. Про це повідомили у Миргородській міськраді.

Фахівець Центру естетичного виховання Тамара Сторожук провела майстер–клас з ліплення вареників. Діти з великим задоволенням місили тісто, качали варениці та ліпили вареники. Власноруч виготовленими варениками діти пригостили всіх учасників свята. Звісно, вареники виявилися дуже смачними.

Родзинкою свята стала фотосесія, де кожен охочий мав змогу сфотографуватися. Захід пройшов весело та приніс задоволення усім учасникам.

– Це свято вкотре нагадало усім дорослим, що, без сумніву, діти потребують нашого піклування й любові щодня, а також про необхідність батьків і педагогів об’єднувати зусилля заради яскравого дитинства і достойного майбутнього маленьких громадян, – зазначають у міськраді.

Перейти до вмісту