Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Адріана Ліма: ангелу Victoria’s Secret – 38

12 червня святкує день народження одна з найпопулярніших моделей світу Адріана Ліма. Бразильській манекенниці виповнилось 38 років.

Адріана Франческа Ліма народилася 12 червня 1981 року в тропічній Бразилії. В жилах супермоделі тече африканська, португальська, індійська та японська кров.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

✨Let me show you ….✨

Допис, поширений Adriana Lima (@adrianalima)

Параметри дівчини дозволяють їй бути як фото-, так і подіумной моделлю. За все життя Ліма приймала участь в показах найвідоміших брендів світу. Вона 19 років брала участь у найграндіознішому показі спідньої білизни, а останній її вихід (2018 рік) зворушив усіх присутніх. Однак після завершення співпраці з брендом Victoria’s Secret Адріана Ліма не взяла паузу в модельному житті. З новими силами вона почала сяяти на обкладинках журналів та зніматись у фотосесіях.

Адріана Ліма — прихильниця боксу. Про те, що дівчина займається цим видом спорту найбільше, чітко видно на фотографіях її Instagram-сторінки. Вона зізнавалась, що пробувала бігати, плавати, вчилась мистецтву йоги та освоювала велотренажер, однак перевагу віддала боксові.

Суми гонорарів моделі величезні. В 2010 році Адріана заробила більше ніж 8 мільйонів доларів. У рейтингу Forbes за 2011-ий рік Ліма зайняла 4 місце серед найбільш дорогих моделей світу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

That’s a wrap Shanghai! What an incredibly beautiful, interesting, and mysterious adventure. @victoriassecret #VSFashionShow

Допис, поширений Adriana Lima (@adrianalima)

Адріана також активно займається благодійністю. Як розповідала журналістам сама модель, вона завжди мріяла допомагати нужденним. І коли така можливість у неї з’явилася, вона, не шкодуючи грошей, робила перерахування в благодійні організації свого рідного містечка. Ліма продовжує періодично допомагати дітям Бразилії з неблагополучних і малозабезпечених сімей, висилаючи їм новий одяг і матеріальну допомогу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Can’t wait to see our brand new @victoriassecret store in Shanghai next week! I’ll be there to sign autographs and meet you on March 8, 6-8pm. See you there!

Допис, поширений Adriana Lima (@adrianalima)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

#ScoreMore #SB50 @victoriassecret 🏈💋

Допис, поширений Adriana Lima (@adrianalima)

Перейти до вмісту