Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Жителів правобережної частини Кременчука привітали з Днем Перемоги над нацизмом

3 травня для жителів правобережжя Кременчука у парку «Крюківський» відбулося тематичне свято. Громаду мікрорайону з величними державними святами привітали секретар міської ради Юрій Гриценко, голова Крюківської районної адміністрації Дмитро Лозовик, депутати міської ради.

Як повідомили у Кременчуцькій міській раді, Юрій Гриценко зазначив, що кожен житель нашого міста пишається Кременчуком. Сьогодні наше місто є найбільшим промисловим центром Полтавщини з цікавою героїчною біографією. В ці травневі дні ми традиційно вшановуємо героїв Другої світової війни, які перемогли нацистську навалу, які будували мир і розбудовували міста, села та селища після найстрашнішої війни ХХ століття. В ці дні ми славимо подвиг героїв сучасної України, які п’ятий рік поспіль захищають цілісність нашої країни на її сході. На адресу громади мікрорайону він передав слова вітання від міського голови Віталія Малецького з нагоди Дня Перемоги та зазначив, що міська влада і надалі робитиме все, щоб Кременчук із кожним роком ставав ще більш прекрасним і комфортним, а ці зміни в ньому відчували всі жителі.

Крюківською районною адміністрацією спільно з самодіяльними колективами закладів освіти правобережжя міста для учасників урочистостей було підготовлено цікаву концертну програму.

Перейти до вмісту