Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З 3 червня у Полтаві стартує купальний сезон

Утримання у належному стані доріг, вулиць, тротуарів, парків, скверів, пішохідних наземних та підземних переходів, комунікаційних мереж, житлового фонду, озеленення міста та його санітарний стан – питання, якими опікуються міські комунальні служби та установи.

Щовівторка заступник міського голови з питань ЖКГ Олексій Чепурко разом з керівниками комунальних служб проводить інспектування міста, аби, у разі виявлення проблемних питань та ділянок, оперативно їх вирішити та усунути, повідомляє прес-служба Полтавської міської ради.

Ранком 28 травня відбувся черговий об’їзд міста керівниками комунальних служб, установ та підприємств на чолі з заступником міського голови з питань ЖКГ Олексієм Чепурком.

З 3 червня у Полтаві офіційно стартує купальний сезон. Тому, одним із головних питань рейду – питання готовності приватних та комунальних пляжів до початку сезону.

“Першочергово, суб’єктам господарювання потрібно навести порядок на закріплених за ними територіях. За цим суворо стежитиме інспекція по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста. Сезон стартує уже в наступний понеділок, і до цього часу маємо створити всі умови для комфортного та безпечного відпочинку містян”, – наголосив Олексій Чепурко.

Наразі актуальне й питання покосу трави. Воно також перебуває на постійному контролі:

“Зараз комунальні служби приводять до належного стану центральні вулиці, «червоні лінії», парки, сквери. Проводять роботи і в віддалених мікрорайонах міста. Однак, під час об’їзду були виявлені і ті проблемні ділянки, які покосити потрібно також у найкоротші терміни, аби не допустити їх захаращення. Для цього було збільшено кількість косарів”, – зазначив Олексій Григорович.

Так, були надані оперативні доручення щодо покосу трави, зокрема на вулиці Великотирновській, Маршала Бірюзова, Сакко та інших.

Перейти до вмісту