Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Які авто купували полтавці у квітні: загальна сума покупок 6 млн дол

Минулого місяця у Полтаві та області зареєстрували понад 200 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $27 тис.

Сума покупок у регіоні минулого місяця склала $6 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання. Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Renault. Полтавці витратили на півсотні автомобілів цієї марки суму $800 тис. Також популярними були Toyota і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Серед компактних авто найчастіше купували Fiat 500, у B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримала Toyota Camry. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Kia Sportage, який став бестселером усіх класів.

Загалом, минулого місяця в Україні зареєстрували майже 7 тис нових авто. Серед них були Porsche 911, Aston Martin DBS, BMW X7 і Rolls-Royce Cullinan. Загальна сума витрат на покупку нових автомобілів склала $200 млн. Найбільше авто купили кияни. В столиці за місяць придбали майже 3 тисячі авто на суму $84 млн.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року в Полтаві та області зареєстрували 630 нових автомобілів на суму $18 млн.

Перейти до вмісту