Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві на конкурсі-фестивалі танцювальних ретро-клубів показали колекції жіночого одягу молодих дизайнерів

У рамках ІІІ Відкритого конкурсу-фестивалю танцювальних ретро-клубів відбувся показ колекцій жіночого одягу від факультету технологій та дизайну ПНПУ імені В. Г. Короленка. Аспірант кафедри основ виробництва та дизайну дизайнер Юрій Матвєєв представив колекції у стилі модерн «Снился мне сад в подвенечном уборе…», «Весняний променад», магістрантка факультету технологій та дизайну Ольга Агеєва представила колекцію «Панянки». Продемонстрували колекції учасники студентського театру мод факультету технологій та дизайну спільно з вихованками модельної студії «Століття краси».

Про це повідомили у Полтавському педуніверситеті.

Конкурс-фестиваль проходив на базі Полтавського міського будинку культури. У конкурсній програмі брали участь як сольні виконавці, так і танцювальні колективи міста та області. Вікова категорія учасників – від 50 років. Конкурсанти  продемонструвати свої творчі здобутки у п’яти номінаціях: бальна хореографія, естрадна хореографія, народна хореографія, історична хореографія народів світу та вільна танцювальна категорія.

Викладачі психолого-педагогічного факультету та факультету технологій та дизайну ПНПУ імені В. Г. Короленка працювали у складі журі на конкурсі-фестивалі танцювальних ретро-клубів.

Перейти до вмісту