Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

У Полтаві гасили умовну пожежу в поліклініці (ФОТО, ВІДЕО)

15 травня на території Державної установи «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Полтавській області» відбулися тактико-спеціальні навчання з особовим складом чергових караулів пожежно-рятувальних підрозділів Полтавського гарнізону ДСНС України.

Згідно тактичного задуму, в одному із кабінетів на останньому поверсі 4-поверхової будівлі виникла умовна пожежа. Адміністрація закладу проводить евакуацію персоналу, пацієнтів та повідомляє рятувальників про надзвичайну подію. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Вогнеборцям, які прибули на виклик, стало відомо, що в задимленому приміщенні залишилися двоє людей, які не змогли вчасно покинути будівлю. Рятувальники у апаратах захисту органів дихання проводять розвідку та гасіння. Умовних постраждалих було виявлено та передано працівникам лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Завдяки злагодженим діям вогнеборців пожежно-рятувальних частин, що залучалися до ліквідації наслідків події, умовну пожежу було швидко ліквідовано. Загалом, у навчаннях взяли участь 23 чоловіки особового складу ДСНС та 5 одиниць техніки.

Після практичних відпрацювань провели аналіз та дана оцінка роботи кожного підрозділу та учаснику тренувань.

 

Перейти до вмісту