Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці з нагоди Дня Перемоги над нацизмом відбулося свято «Славетному подвигу нема забуття»

У Кременчуці розпочато святкування Дня пам’яті та примирення та 74 річниці Перемоги над нацизмом. Урочистості, присвячені цим пам’ятним дням, відбулися в Кременчуцькому ліцеї № 25 «Гуманітарний колегіум», повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Привітали учасників і свідків найстрашнішої війни ХХ століття з державним святом, жителів мікрорайону перший заступник міського голови Володимир Пелипенко, колектив Автозаводської районної адміністрації, члени громадських організацій ветеранів і рад громадськості, колективи учнівської та трудової спільноти міста.

Вітаючи учасників урочистостей із Днем Перемоги над нацизмом, перший заступник міського голови Володимир Пелипенко наголосив, що подвиг героїв минулої війни назавжди залишиться в серцях нашого народу. Друга світова війна торкнулася кожної української родини. На її фронтах, в підпіллі, від тортур нацистів загинуло понад 5 млн. українців. На прикладі беззавітного служіння Батьківщині наших дідів і прадідів виросло не одне покоління українців, які теж стали справжніми патріотами української держави. Із нагоди величного свята, яке в нашій країні відзначається 74 рік поспіль, Володимир Пелипенко побажав усім учасникам заходу добра, щастя, благополуччя та безмежного здоров’я.

Святкову програму для учасників урочистого заходу підготували самодіяльні артисти ансамблю «Любава» територіального центру соціального обслуговування Автозаводського району та творчі колективи Будинку дитячої та юнацької творчості.

Перейти до вмісту