Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відбудеться розважально-святкова програма «Родинне коло єднає всіх навколо»

11 травня 2019 року у парку «Придніпровський» відбудеться розважально-святкова програма «Родинне коло єднає всіх навколо». Захід проводитиметься з нагоди Дня матері та Дня сім`ї, повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Традиційними організаторами родинного свята виступають управління у справах сімей та дітей виконавчого комітету Кременчуцької міської ради, комунальний позашкільний навчальний заклад «Об`єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання».

Метою проведення заходу є демонстрація творчих здобутків сімей з дітьми, популяризація сімейного відпочинку, єднання сімей вимушених переселенців з кременчуцькими родинами; сприяння розвитку творчих здібностей, естетичних смаків та уподобань сімей, стимуляція їх громадської активності; виховання пошани до сімейних цінностей, традицій української родини, української держави. Учасники програми будуть залучені до творчих і пізнавальних конкурсів, розважальних і імпровізованих ігор і вікторин, спортивних змагань.

Звертаємо увагу зацікавлених осіб, що програма проводитиметься 11 травня 2019 року у парку культури і відпочинку «Придніпровський», з 15.00 до 15.50 год. – реєстрація команд-учасників, о 16.00 год. – буде оголошено її старт. Учасниками сімейного свята можуть бути родини з дітьми м. Кременчука (незалежно від кількості дітей у родині), які подадуть заявку до оргкомітету не пізніше 12.00 год. 6 травня за адресою: м. Кременчук, площа Перемоги, буд. 2, каб. 114 або на e-mail: [email protected], телефон для довідок 3-61-67, 098-839-11-61, йдеться у повідомленні Кременчуцької міськради.

Перейти до вмісту