Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Горішніх Плавнях відбулась церемонія нагородження конкурсу “Сім’я року – 2019” (ФОТО)

15 травня в Міжнародний день сім’ї в розважальному центрі CITI club відбулася ХІІІ урочиста церемонія конкурсу відзначення кращого досвіду сімейного виховання «Сім’я року-2019».

Її організатори – відділ у справах сім’ї та молоді служби у справах дітей, сім’ї та молодіжної політики виконкому Горішньоплавнівської міської ради спільно з ГО «Центр розвитку дитини і сім’ї «РОДІС» у партнерстві з міським відділом освіти. За 13 років проведення конкурсу відзначено 260 сімей нашого міста, повідомляє Горішньоплавнівська міська рада на своїй сторінці у Фейсбук.

Привітати 22 родини горішньоплавнівців завітали перший заступник міського голови Олександр Чуприна, заступник міського голови Надія Угнічева, заступник начальника Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації – начальник відділу у справах сім’ї та молоді Наталія Шкоденко, начальник відділу у справах сім’ї та молоді Тетяна Оробченко, начальник відділу освіти Лілія Щербина.

З побажаннями миру, добра, міцного здоров’я, наполегливого досягнення цілей у житті до учасників церемонії «Сім’я року-2019» звернувся перший заступник міського голови Олександр Чуприна. Від імені міського голови Дмитра Бикова Надія Угнічева, заступник міського голови, привітала родини з Міжнародним днем сім’ї, побажала благополуччя, затишку в родинах, щоб здоровими і вдячними виростали діти, щоб у своє доросле життя вони несли сімейні цінності, закладені батьками в дитинстві.

Під час нагородження номінантів «Сім’я року-2019» родинам вручили сертифікати, квіти й подарунки (набори чайного посуду Luminarc):
– Сім’я Джуганів (ДНЗ «Чебурашка»).
– Сім’я Кочекових (ДНЗ «Золота рибка»).
– Сім’я Басових (ДНЗ «Горобинка»).
– Сім’я Тиндюків (ДНЗ «Дюймовочка»).
– Сім’я Мокляків (ДНЗ «Попелюшка»).
– Сім’я Опанасюків (ДНЗ «Росинка»).
– Сім’я Гловацьких (ДНЗ «Сонечко»).
– Сім’я Сніжків (ДНЗ «Дзвіночок»).
– Сім’я Строіч (ДНЗ «Казка»).
– Сім’я Тристанів (ДНЗ «Сонечко» Дмитрівської сільської ради).
– Сім’я Кіміль (Дмитрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів).
– Сім’я Бутів (ЗОШ І-ІІІ ступенів №6).
– Сім’я Красільнікових (СЗОШ I-III ступенів №5 ім. Л.І. Бугаєвської).
– Сім’я Волошиних (СЗОШ I-III ступенів №4).
– Сім’я Шевчуків (СЗОШ I-III ступенів №3 ім. В. О. Нижниченка.
– Сім’я Новописьменних (ЗОШ І-ІІІ ступенів №2).
– Сім’я Поток (ЗОШ І-ІІІ ступенів №1).
– Сім’я Михайлових (Вище професійне гірничо-будівельне училище).
– Сім’я Загороднєвих (Політехнічний коледж Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського).
– Сім’я Штаньків (ГО «Центр «Розвитку дитини і сім’ї «РОДІС»).
– Сім’я Опар (ГО «Ніжність»).
– Сім’я Єрухів (ПСМНЗ «Дитяча музична школа»).

Музичні вітання адресували присутнім на святі учень 3 класу ПСМНЗ «Дитяча музична школа» Артем Єрух, вокальний гурт «Роксолана» і солістки Єлизавета Павлюк і Ніколь Литовченко СЗОШ І-ІІІ ступенів №3 (керівник Алла Федо), Дар’я Кочекова й Павло Чамлай (ансамбль бального танцю «Астра», керівник Євген Константинов).

Перейти до вмісту