Ви тут:
Суспільство Україна 

У Facebook почалось голосування за мурал, який створять на Чорнобильській АЕС

Прес-служба Чорнобильської АЕС опублікувала 24 ескізи муралів, із яких виберуть один найкращий. Роботу переможця буде втілено на стіні машинного залу ЧАЕС, пише Детектор медіа.

«За умовами конкурсу на найкращий ескіз майбутнього муралу на Чорнобильській АЕС, ми публікуємо роботи, які були надіслані нам протягом останнього місяця. Дивіться та голосуйте за малюнок, який сподобався вам найбільше!» — зазначили на Facebook-сторінці Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС».

При цьому уточнили, що голоси користувачів соцмережі (реакція «подобається» чи будь-яка інша) дадуть додаткові бали учасникам, чим наблизять їх до перемоги у конкурсі.

«Результати голосування та конкурсу в цілому дивіться на цій сторінці 31 травня!», — додали у публікації.

Журі визначить переможця вже скоро, уточнює видання «Хмарочос». При цьому організатори будуть враховувати результати голосування на сторінці у Facebook.

«Кожні 100 лайків під ескізом забезпечать учаснику конкурсу один додатковий бал.Мурал займатиме площу 18,5 на 57,9 метра. Переможця нагородять п’ятьма тисячами гривень та екскурсією Чорнобильською АЕС. Наразі найбільше лайків (понад 430) зібрав ескіз Валерія Коршунова «Погляд у майбутнє», — зазначають у новині.

Як пише видання, понад 350 лайків станом на 13 травня зібрав ескіз Миколи Трипольського. На ньому зображено коміка Джорджа Карліна, автора фрази «Планета в порядку, це людям капець».

Перейти до вмісту