Ви тут:
Суспільство 

Про людську гордість та кохання: TAYANNA і LAUD випустили дуетний сингл

Після успішної презентації нової концертної програми TAYANNA «Фантастична жінка» шанувальники відзначили дуетний трек двох самобутніх музикантів TAYANNA & LAUD. Інтерес до спільної ліричної пісні «Без тебе» був настільки великий, що менеджмент артистів взаємно вирішив продовжити співпрацю і випустити сингл.

Виконавці мають характерні риси – професійні музиканти, сильні вокалісти, схожі тембрально по лінії лірико-драматичного виконання, що допомогло їх союзу відтворити живий і досить інтимний музичний твір, який вдало вбудовується в стилістичний ряд майбутнього альбому TAYANNA.

«Ця пісня про гордість,яка заважає людям зізнатись в їх почуттях. Через це ми залишаємось одні і спимо в пустій і холодній постелі, але подумками молимось за кохану людину»,- відверто поділилася TAYANNA.

«Ми з Танею знайомі вже років десять. Мені завжди подобався її голос, у неї дуже яскравий і виразний тембр, мені завжди було цікаво попрацювати разом. Пам’ятаю, на першій репетиції до її сольного концерту я взяв гітару, і ми почали імпровізувати, що переросло в справжню магію. Сподіваюся, слухачам пісня «Без тебе» сподобається також, як вона подобається нам », – розповідає про співпрацю LAUD.

Офіційна прем’єра композиції відбулася 24 травня в прямому ефірі «Сніданку з 1 + 1». Це перша дуетна робота співачки в творчій кар’єрі.

Трек вже доступний на всіх цифрових майданчиках.

АУДІО: https://dropmefiles.com/5mzpt

Перейти до вмісту