Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Понад 1500 кременчуцьких дітей оздоровляться у позаміських таборах, скориставшись відшкодуванням частини вартості путівки

У Кременчуці понад 1500 дітей цього року оздоровляться у позаміських дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, скориставшись механізмом часткового відшкодування частини вартості путівки. Про це повідомив сьогодні на засіданні міського штабу з організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року начальник управління у справах сімей та дітей Андрій Макаров.

Він зазначив, що на даний час до електронного банку даних дітей міста Кременчука для здійснення часткового відшкодування частини вартості путівки надійшло 1333 заяви від жителів Кременчука, які мають дітей.

Як повідомили у Кременчуцькій міській раді, програма відшкодування частини вартості путівки родинам, у яких виховуються діти, за рахунок міського та обласного бюджетів у Кременчуці діє вже кілька років поспіль. Цього року з міського бюджету для реалізації механізму часткового відшкодування вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються в сім’ях м. Кременчука виділено більше 1 млн. 605 тис. грн; субвенція з обласного бюджету складає понад 1 млн. 722 тис. грн (у 2018 році – 1458,0 тис. грн.; субвенція з обласного бюджету – 1722,153 тис. грн) , що дасть можливість охопити даною послугою 1516 дітей.

Сума відшкодування на кожну дитину окремо становить 2118 грн (у 2018 році – 1944 грн 00 коп.). У разі необхідності з міського бюджету будуть виділені додатково кошти на співфінансування для здійснення часткового відшкодування вартості путівки дитячим закладам оздоровлення та відпочинку за надані послуги з оздоровлення та відпочинку дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми, до розміру субвенції з обласного бюджету.

Перейти до вмісту