Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

Полтавські школярі переграли “Ворсклу”

У незвичному футбольному матчі, який відбувся на головній спортивній арені міста, дітлахи мінімально перемогли основу команди Віталія Косовського.

Подібний матч у Полтаві пройшов вперше. Його учасниками стали близько сотні юних футболістів, які вчора змогли пробитися до чвертьфіналу міського футбольного турніру.

“Це матч нам, футболістам, приніс лише позитивні емоції. Нам це не важко, а ось малечі це приносить щасливі миттєвості. Такі події надають життю більше позитиву”, – зазначив після матчу захисник “Ворскли” Ігор Пердута.

Слід відзначити, що окрім самих дітлахів та батьків на матчі було присутнє керівництво полтавського клубу на чолі з головним тренером Віталієм Косовським.


Організатори вирішили провести матч за схемою 2 тайми по 10 хвилин, однак за цей короткий час на полі було багато боротьби. У підсумку майбутні футболісти перемогли дорослих 2:1. Автором єдиного голу у складі “Ворскли” став Денис Васін.

“Це був класним матч, емоцій вистачить не на один день. Сподіваюся, що покоління дітей, які сьогодні виходили на поле, з часом перевтілиться на хороших футболістів. У моєму дитинстві таких матчів не було, – зізнався капітан полтавців Володимир Чеснаков.

Нагадаємо, цієї суботи у Полтаві “Ворскла” зіграє з київським “Арсеналом”.

Фото – ОКІА “Новини Полтавщини”.

Перейти до вмісту