Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

#Підвезу: полтавці неохоче погоджуються на пропозиції водіїв автівок

У Полтаві четвертий день поспіль триває транспортний колапс – приватні перевізники на маршрути на виїжджають, а містом курсують лише тролейбуси, який катастрофічно не вистачає.

Тож, власники приватних автівок започаткували акцію #Підвезу. Часто можна спостерігати, коли водії під’їжджають до переповнених зупинок і пропонують підвезти трьох-чотирьох людей до тієї чи тієї зупинки. Щоправда, багато полтавців не погоджуються, мотивуючи це тим, що “не вірять, що хтось може зробити безкорисливу справу”. Саме таку ситуацію спостерігав журналіст Віталій Скобельський, про це він написав на своїй сторінці у соцмережі.

– Дивні у нас люди! Учора стоїмо увечері на “луночці”, під”їздить доволі респектабельний позашляховик і чоловік, звертаючись передусім до жінок, пропонує підвезти чотирьох на Алмазний… Усі зробили вигляд, що не чують і продовжили лаяти владу і перевізників… Дехто навіть роздратовано кинув услід водієві позашляховика, який, схоже, мав найкращі наміри: “Ти ба, хотів підзаробити і тут!..”.

Сьогодні схожа ситуація повторилася зранку на кінцевій зупинці у Розсошенцях. З тієї лиш різницею, що за кермом була молода жінка яка пропонувала підвезти когось на Леваду… Або хоч до “Конкорда”… Знову бажаючих не знайшлося…

Народ настільки вже затюканий, що навіть не вірить у те, що хтось комусь може зробити щось безкорисливо!

Жаль. Дуже жаль! Що відновлювати тепер доведеться не лише довіру до влади, але й один до одного, – написав Віталій Скобельський. 

Перейти до вмісту