Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Назвали переможців танцювального батлу на DIBRIVKA FEST

На території Дібрівського кінного заводу Миргородського району під час кінно – спортивного свята весни DIBRIVKA FEST – 2019 вперше відбувся танцювальний батл дитячих колективів.

Щороку в селі Дібрівка Миргородського району проводяться кінно – спортивні перегони. І цей рік не став вийнятком, попри дощ та холодну погоду, помилуватися чотириногими красенями та весело провести час, в Дібрівку приїхало понад 5000 гостей. Цьогоріч негода змусила змінити програму кінно-спортивних змагань, адже мокрі бігові доріжки – загроза здоров’ю як наїзника, так і коня. Втім організатори вирішили не позбавляти людей свята, адже генеральний спонсор заходу – ТМ «Гармонія» – підготував для гостей чимало розваг. На місцевому стадіоні розгорнули безліч локацій. Для дітей працював парк атракціонів та захоплюючі майстер-класи, можливість зробити яскраве селфі у фотозонах, пограти у величезний твістер. Поблизу нього розташувалося «Містечко майстрів», де можна було придбати вироби hande made.

Окрім цього, малеча та дорослі могли скуштувати на території food-корту українські та узбецькі страви, страви на мангалі, солодкі десерти і звісно, придбати смачну продукцію спонсора свята торгової марки «Гармонія».

Свято відкривав керівник філії «ДКЗ №62» ДП «Конярство України» Микола Радченко. Він сказав, що погода відкоригувала плани організаторів і перепросив за ситуацію, що склалася, адже самі перегони довелося скасувати.

– «Дуже багато опадів випало. Доріжка промокла й відновлюватиметься протягом тижня. Саме ж свято – це підбиття підсумків, тому воно відбудеться», – зазначив Микола Васильович.

Тож основна локація кінно – спортивного свята змістилася з іподрому на місцевий стадіон.

На спеціально відведеній обгородженій території для гостей та мешканців села показали найкращих племінних коней підприємства, призерів багатьох українських та закордонних чемпіонатів. Зокрема, глядачі побачили ваговозів новоолександрівської породи Тегерана та Фірму, орловського жеребця Сокола, жеребця російської рисистої породи Карфагена та інших рекордсменів.

Потім верхи виїхали вихованці кінноспортивної секції Дібрівського кінного заводу №62 (тренер – Анастасія Богач). Вони виконали для публіки вальс на чотириногих красенях. Окрім того, організатори потурбувалися про облаштування зони катання верхи, прогулянок на фаетоні та екскурсії кінним заводом,для найменших відвідувачів заходу, проводилися захоплюючі майстер-класи з виготовлення та розпису пряників у вигляді підкови, виготовлення сувенірних магнітів, діяли колоритні фотозони які спеціально для цього заходу встановила ТМ “Гармонія”, більш ніж 300 квадратів атракціонів на будь який смак, а також смачна їжа, страви на мангалі, солодкі десерти й звісно ж найсмачніше морозиво…

На головній сцені свята відбувся святковий концерт, який відкрив вокально- інструментальний ансамбль «РИТМ» Хомутецького сільського будинку культури, під керівництвом Олексія Терещенко.

Вперше в рамках фестивалю відбувся танцювальний батл дитячих колективів, які помірялися силами за звання найкращого колективу та за головний приз – дві тисячі гривень.

Лише третина із заявлених команд, проявили справжній бійцівський дух та наважилися вийти на сцену попри негоду. За умовами батлу найкращий колектив визначався голосуванням глядачів, які визначили переможцем колектив сучасно – спортивного танцю «Гармонія – GLORIS» (м. Лубни ), керівник Тетяна Супрун, друге місце у циркової студії «Гармонія – MAGIC»( м. Лубни), керівник Микола Нестерук, третє місце глядачі віддали студії танцю «ADRENALIN»(м. Миргород), керівник Анна Дем’яненко. Четверте місце зайняв за рішенням глядацьких симпатій – дитячий танцювальний колектив «Струмок» (с. Попівка, Миргородського ра-ну), керівник Ольга Вовк.

Від організатора свята ТМ «Гармонія», діти отримали пам’ятні кубки, подяки за участь у конкурсі, та звісно ж морозиво.

На завершення свята, своїм співом гостей порадував жіночий народний аматорський ансамбль «Піснеграй», Попівського сільського будинку культури, керівник Микола Куліш.

За прекрасне свято «Філії Дібрівського кінного заводу № 62» Державного Підприємства України – Конярство України» та Федерація кінного спорту Полтавської області висловлює подяку торговельній маркі «Гармонія», яка щорічно підтримує проведення фестивалю та докладає максимум зусиль аби гості поринули в атмосферу справжньої гармонії!

Перейти до вмісту