Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На ДПЗК «Кобеляцький комбінат хлібопродуктів» вогнеборці гасили умовну пожежу

10 травня у ДПЗК «Кобеляцький комбінат хлібопродуктів», що розташований в с. Бутенки Кобеляцького району відбулося спеціальне об’єктове тренування з питань цивільного захисту та пожежної безпеки.

Про це повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області.

Згідно тактичного задуму, в результаті короткого замикання електромережі сталася пожежа на установці «Циклон», яка призначення для просіювання продуктів обробки зерна. Оцінивши масштаб пожежі, працівники об’єктової пожежної команди, які прибули на місце пожежі першими, викликали вогнеборців Служби порятунку «101». На місце події прибули особовий склад 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини та працівники комунальної організації «Місцева пожежна охорона Бутенківської сільської ради». Рятувальники провели розвідку, після чого приступили до гасіння умовної пожежі та швидко її ліквідували. До гасіння було залучено 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу ДСНС.

Під час ліквідації умовної надзвичайної події були відпрацьовані епізоди щодо дій робочого персоналу підприємства у разі виникнення пожежі, навики користування первинними засобами пожежогасіння, евакуації. Також, проведено перевірку джерел зовнішнього протипожежного водопостачання.

Перейти до вмісту