Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчуцька поліція шукає очевидців крадіжки човна «ТЕМП»

Водна поліція у р. Дніпро виявила затонулий пластиковий човен «ТЕМП», повідомлення про викрадення якого сьогодні, 12 травня, надійшло на лінію «102». Під час огляду човна з’ясувалося, що бракує підвісного двигуна «Honda 90».

За словами власника, який звернувся в поліцію, човен викрали з причалу, поблизу бази відпочинку «Маяк», що в с. Кам’яні Потоки (на Кам’янському водосховищі) у період з 11 на 12 травня (орієнтовний час – з 22:30 до 05-ї ранку).

Як повідомили у Поліції Полтавської оласті, за даним фактом вже розпочали досудове розслідування. Поліцейські шукають очевидців злочину, а також звертаються до громадян, які могли бачити викрадений двигун «Honda 90» сірого кольору.

“За наявності у вас інформації, яка допоможе поліції встановити підозрюваних у скоєнні кримінального правопорушення і повернути власникові майно, просимо терміново повідомити її за телефонами: 0977033918 (чергова частина Кременчуцького районного відділення поліції), 0679392233 (водна поліція) або 102”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту