Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Кременчук та ізраїльське місто Рішон-ле-Ціон підписали угоду про побратимські зв’язки

У Кременчуці з офіційним візитом перебуває делегація з Ізраїлю, до складу якої входять заступник мера міста Рішон-ле-Ціон Максим Бабицький та підприємець пан Дені Ойрик.

У рамках візиту, міський голова Віталій Малецький провів офіційну зустріч із гостями Кременчука. На заході українську сторону було представлено першим заступником міського голови Володимиром Пелипенком, секретарем міської ради Юрієм Гриценком, заступником міського голови Ольгою Усановою, директором департаменту освіти Кременчука  Геннадієм Москаликом, директором КП «Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Інститут розвитку Кременчука» Андрієм Мельником і головним рабином Кременчуцького регіону Шломо Давид Саламоном. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Вітаючи гостей, керівник міста наголосив, що Кременчук і  Рішон-ле-Ціон мають не тільки спільну історію, а й тісні родинні зв’язки, якими пов’язані між собою жителі обох  міст. Кременчужани добре знають і пишаються тим, що в заснуванні міста Рішон-ле-Ціон брали участь і уродженці з Кременчука. Нам дуже приємно, що одним із перших іноземних візитів делегація з Ізраїлю зробила саме в Кременчук. Це є підтвердженням того, що обидві сторони мають намір співпрацювати на взаємовигідних умовах. Зі свого боку, Віталій Малецький наголосив на тому, що Кременчук зацікавлений у вивченні досвіду Рішон-ле-Ціон, особливо в сфері безпеки, комунікацій, проведенні масових і культурних заходів тощо. Також він зробив коротку презентацію економічного та промислового потенціалу Кременчука.  

Заступник мера Рішон-ле-Ціон Максим Бабицький зазначив, що неодноразово відвідував Кременчук. Із кожним його візитом він бачить, що місто розвивається, стає красивішим і комфортнішим. У свою чергу, Максим Бабицький  висловив впевненість у тому, що Україна має прогресивне щасливе майбутнє, бо володіє всіма  необхідними ресурсами,  а головне –  людьми, які прагнуть змін на краще.

У рамках зустрічі Віталій Малецький і Максим Бабицький підписали Угоду про міста-побратими між Кременчуком (Україна) і Рішон-ле-Ціон (Ізраїль).

Перейти до вмісту