Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ironman Андріан Литовченко розповість про світові забіги, куди протягом наступних двох років можуть поїхати полтавці

17 травня о 18:00 у приміщенні обласного осередку «Об’єднання Самопоміч» (вул. Сковороди, 2в) пройде лекція «Бігові плани на 2019-21 роки» натхненника NewRun Club Андріана Литовченка.

Спікер — полтавець Андріан Литовченко. У жовтні минулого року він фінішував на змаганні Ironman у Барселоні. Тоді Андріан проплив 3,8 км, проїхав на велосипеді 180 км і пробіг 42,95 км без перерв за 11 годин.

Одне з останніх бігових досягнень лектора — подолання марафону у Роттердамі (Нідерланди) за 3 години і 13 хвилин.

Лекція розрахована на досвідчених бігунів, але запрошуються й ті, хто тільки починає займатися бігом. Спікер поділиться досвідом вибору марафону, та розгляне фактори, пов’язані з ним: місто, траса, перепади висоти, пора року.

Один з головних акцентів — підготовка до Ironman у Барселоні в 2021 році. Саме таке змагання вважається найбільшим досягненням для бігуна.

Щонайменше восьмеро полтавців планують поїхати через два роки до цього прекрасного іспанського міста. Не виключено, що ця компанія ще поповниться бажаючими, — говорить Андріан Литовченко. — Але підготовка до подібного змагання — дуже відповідальна річ. Тому і вирішили поговорити на ці теми. Полтавці мають бігати і прославляти своє місто не лише в Україні, але й за її межами.

Вхід на лекцію вільний, але за попередньою реєстрацією (http://bit.ly/2YoewnR).

Для тих, хто не зможе потрапити на лекцію, проведуть прямий ефір на сторінці клубу в Instagram (https://www.instagram.com/newrunclub/).

Це вже третя лекція Андріана Литовченка про біг у цьому році. Дві попередні стосувалися хімії організму та впевненість у собі.

Роман Повзик

Перейти до вмісту