Ви тут:
Суспільство 

Другий півфінал Євробачення: хто переміг

Другий півфінал Євробачення-2019 відбувся 16 травня в Тель-Авіві, Ізраїль. З-поміж 18 виконавців було обрано 10 фіналістів, які позмагаються за головну перемогу в суботу, 18 травня. Наразі стало відомо про результати голосування другого півфіналу Євробачення.

16 травня відбувся другий півфінал Євробачення-2019, де свої номери показала друга частина учасників. Перші 17 представників країн виступили 14 травня у першому півфіналі – 10 з них вже отримали путівку у фінал. 6 країн-учасників потрапили до фіналу автоматично – країна-господар Ізраїль, Італія, Великобританія, Іспанія, Німеччина та Франція, пише 24 канал.

Другий півфінал Євробачення-2019 відбувся у четвер, 16 травня, о 22:00 у прямому ефірі. У другому півфіналі виступили 18 конкурсантів, 10 з них – потрапили до фіналу.

За результатами голосування другого півфіналу до фіналу потрапили конкурсанти з Північної Македонії, Нідерландів, Албанії, Швеції, Росії, Азербайджану, Данії, Норвегії, Швейцарії та Мальти. До фіналу не потрапили учасники з Вірменії, Ірландії, Молдови, Латвії, Румунії, Австрії, Хорватії та Литви.

Загальні результати другого півфіналу також формувалися за результатом голосування журі та глядачів. Голосували лише ті країни, які брали участь в другому півфіналі.

Євробачення-2019 другий півфінал: результати голосування

1. Північна Македонія: Tamara Todevska – Рroud

2. Нідерланди: Duncan Laurence – Arcade

3. Албанія: Jonida Maliqi – Ktheju Tokës

4. Швеція: John Lundvik – Too Late for Love

5. Росія: Сергій Лазарєв – Scream

6. Азербайджан: Chingiz – Truth

7. Данія: Leonora – Love Is Forever

8. Норвегія: KEiiNO – Spirit in the Sky

9. Швейцарія: Luca Hänni – She Got Me

10. Мальта: Michela Pace – Сhameleon

Перейти до вмісту