Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Депутати Полтавської міськради сьогодні не розглядатимуть питання про підняття вартості проїзду

Учора відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури, розвитку міського господарства, транспорту, розвитку підприємницької діяльності, розвитку міста, інвестицій, туризму Полтавської міської ради. На якому перевізники поставили питання про включення до порядку денного розгляду рішення про підняття вартості проїзду.

Як написав на своїй сторінці у соцмережі секретар міськради Олександр Шамота: “перевізники намагались разом із їх союзниками протягнути це рішення”.

– Що вчора відбулось!? Провалений заколот перевізників зрежисований певними політ силами.

В порядку денному комісії не було питання підвищення вартості проїзду, проте через три години муриження депутатів, перевізники, за попередньою змовою, поставили питання про включення до порядку денного розгляду рішення про підняття вартості проїзду. Перевізники намагались разом із їх союзниками в міській раді протягнути це рішення! План провалився завдяки СДП.

А план був такий: протягуємо через комісію і на суботу вимагаємо скликання виконкому де і змушуємо підвищити тариф і в понеділок їдемо вже по 6 гривень! План може повторитись сьогодні. Окремо звертаюсь до політ сил, які педалюють підвищення. Припиніть підначувати перевізників і обіцяти їм підвищення. Сьогодні знову будуть спроби внести повторно це питання до порядку денного, тому звертаюсь до полтавців прийти і допомогти відстояти законну процедуру перегляду тарифу, – написав Олександр Шамота.

10:06 засідання постійної комісії продовжили. Присутні – голова комісії Дмитро Сенчакович, Олексій Чепурко, Юрій Синяк, Юлія Мелкумова, Вячеслав Федоряка, Дмитро Батигін, Едуард Волков, Вадим Ямщиков, Тетяна Юрченко.

10:08 пропозицію внести у порядок денний проект рішення про підвищення тарифів у громадському транспорті (тролейбусі і маршрутках) не підтримали.

Перевізники на засідання комісії не з’явилися.

Перейти до вмісту