Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З початку року на Полтавщині офіційно оформили понад 240 працівників

Як повідомила заступник начальника Головного управління ДФС у Полтавській області Жанна Кузнецова, впродовж cічня-березня 2019 року порушення податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам були виявлені по восьми суб’єктах господарювання.

За результатами проведених працівниками управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в області документальних перевірок було додатково донараховано майже 4 млн грн податкових зобов’язань по податку на доходи фізичних осіб, близько 15 млн грн єдиного внеску, та військового збору у сумі 162,6 тис. гривень.

Крім того, за свідченням заступника керівника ГУ ДФС області, завдяки вжитим органами державної фіскальної служби Полтавщини заходам, з початку року суб’єктами господарювання було додатково оформлено трудові відносини із 241 працівником, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб у сумі 181 тис.грн, єдиного внеску в сумі 221,3 тис. грн та військового збору в сумі 15,1 тис. гривень. До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено чотири особи.

Головне управління ДФС у Полтавській області

Перейти до вмісту