Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В Карлівці працюватиме послуга «Соціальне таксі»

Для поліпшення соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями рішенням 37 сесії Карлівської міської ради від 20.03.2019 року затверджено Положення про надання безкоштовних транспортних послуг «Соціальним таксі».

Про це повідомляють у Карлівській міській раді. 

Згідно Положення, «Соціальне таксі» – послуга, яка надається Карлівською міською радою для безкоштовного перевезення людей з інвалідністю І-ІІ груп, що проживають та зареєстровані на території Карлівської міської ради, які не можуть самостійно пересуватися, або пересуваються за допомогою милиць, палиць, ходунків до соціально значимих об’єктів міста Карлівки: заклади охорони здоров’я, органи соціального захисту населення, центр зайнятості, органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, управління пенсійного фонду, фонду соціального страхування, органи міграційної служби, органи судової влади, правоохоронні органи.

Надання послуги «Соціальне таксі» здійснюється за попередньою заявкою, яку приймає працівник Карлівської міської ради щодня, крім вихідних, з 8.00 до 17.00 год. за адресою: м. Карлівка, вул. Полтавський Шлях, 54, тел. 98-205.

Графік роботи «Соціального таксі» – щочетверга з 08.00 до 16.00 год.

Перейти до вмісту