Ви тут:
Суспільство Україна 

Укрзалізниця завершує модернізацію вже шостого поїзда PESА, що курсуватиме між Києвом та аеропортом Бориспіль, — Євген Кравцов

Укрзалізниця практично завершила роботи з модернізації рейкового автобуса виробництва польської компанії PESА, які використовується для Kyiv Boryspil Express, що курсує з Києва в Міжнародний аеропорт «Бориспіль».

Про це пише Укрзалізниця.

«Шоста PESА для експресу фактично готова. Максимальну модернізацію автобусів польського виробництва Укрзалізниця проводить у власних депо. Компанії досить часто закидають, що ми не купуємо нові. Тут головне — питання фінансування. Ефективність і необхідність проекту швидкісного сполучення з аеропортом ми довели у перші місяці його реалізації», — написав Євген Кравцов.

Під час модернізації оновили не тільки ліврею поїзда, а і його салон. Зокрема, встановлені зручні крісла, обладнані полиці для перевезення багажу, облаштовано системи кондиціювання повітря та оповіщення пасажирів.

Також керівник товариства анонсував плани компанії щодо оновлення рухомого складу для Kyiv Boryspil Express.

«Змінювати рухомий склад ми будемо крок за кроком. На черзі — новий поїзд українського виробництва, який компанія отримає до кінця року».

Нагадаємо, що залізничне сполучення станція Київ-Пасажирський – станція Бориспіль-Аеропорт було відкрите 30 листопада минулого року. За цей час за було здійснено 7104 рейсів та перевезено 232 046 пасажирів.

Перейти до вмісту