Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Полтавському університеті розпочався 13-й Всеукраїнський фестиваль науки

22 квітня у Полтавському національному технічному університеті відбулося урочисте відкриття 13-го Всеукраїнського фестивалю науки.

Відкриваючи фестиваль ректор ПолтНТУ, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, професор Володимир Онищенко закцентував на актуальності формування в університеті інноваційної наукової екосистеми як результату синергетичного ефекту SMART-інновацій, нових технологій, цифровізації та інвестицій, інформує ПолтНТУ на своїй сторінці у Фейсбук.

З метою розвитку креативних здібностей студентської молоді ректор у своєму виступі оголосив про проведення в межах фестивалю конкурсу студентських робіт на створення архітектурної концепції реконструкції приміщень центрального корпусу та внутрішнього дворику університету. Переможців чекатимуть грошові винагороди особисто від ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенка. Саме реалізація нових сучасних рішень для університету і є реальним впровадженням наукових досліджень.

Крім того, важливість комерціалізації науки у своєму виступі підкреслив генеральний директор НКЦ «Ньюфолк» Андрій Закревський. Він поділився досвідом реалізації спільних проектів, зокрема проведення on-line тестування студентів та викладачів університету за методикою оцінки і атестації персоналу нафтогазових компаній, що наближає нафтогазову галузь України до світових стандартів якості.

Всеукраїнський фестиваль науки у ПолтНТУ – це понад 63 наукові конференції, тренінги, воркшопи, круглі столи та інші наукові заходи, які пройдуть в університеті протягом місяця відкриваючи нові горизонти університетської науки.

Перейти до вмісту