Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Лубнах завершили капітальний ремонт приміщення музичної школи

Близько 2 мільйонів гривень витратили на проведення усіх необхідних робіт всередині Лубенської музичної школи. З нагоди завершення капітального ремонту приміщення закладу відбулися урочистості та концертна програма.

Довгоочікувана подія зібрала владу міста, адміністрацію установи, викладачів, учнів, їх батьків та почесних гостей, повідомляє Лубенська міськрада.

Урочистості з такої нагоди відбулись о 16 годині у концертній залі. Розпочав їх міський голова Олександр Грицаєнко, відзначивши усіх без винятку, причетних до події: будівельників, дирекцію школи, вчителів, техпрацівників та вихованців закладу. Для проведення ремонтних робіт було виділено близько 2 млн. грн. Значну частину коштів з державного бюджету спрямував на ці потреби народний депутат україни Костянтин Іщейкін. Допомагали всі, кому не байдуже майбутнє: депутат міської ради, приватний підпиємець Юрій Чеверда виготовив зручні лавки для відвідувачів закладу, підприємство “Грейд плюс”, яке допомогло відремонтувати й обладнати роздягальню та багато інших.

Разом з помічником народного депутата України Костянтина Іщейкіна Дмитром Кубраком очільник міської ради вручав грамоти та подяки працівникам музичної школи та людям, які виконували ремонтні роботи в стінах закладу.

Крім того, юні віртуози отримали ще один подарунок до свята – нові музичні інструменти – скрипки, які, певно, в стінах осучасненого приміщення зазвучать також по-особливому.

Лунали вітання цього урочистого дня від начальника управління культури та мистецтв виконавчого комітету Лубенської міської ради Юрія Литовченка, який, в свою чергу, подякував і багатьом тим, чию роботу не видно, але вона не менш важлива – працівникам бухгалтерії. А всі техпрацівники музичної школи отримають ще й грошову винагороду, зазначив начальник управління культури й мистецтв.

Завершальною і досить яскравою нотою урочистостей, що відбулись, була концертна програма, за участю учнів та викладачів Лубенської музичної школи, які продемонстрували високу виконавську майстерність та професіоналізм.

 

Перейти до вмісту