Ви тут:
децентралізація Полтавщина Суспільство 

У квітні остаточно завершиться процедура приєднання Салівської та Келебердянської сільських рад до Горішніх Плавнів, – Дмитро Биков

Міський голова Горішніх Плавнів Дмитро Биков на апаратній нараді повідомив про про хід приєднання територіальних громад.

Окрім приєднання територіальних громад Салівської та Келебердянської сільських рад, йшлося і про ініціативу Григоробригадирівської сільської ради приєднатись до Горішніх Плавнів.

«На квітневому засіданні сесії депутати розглянуть останній проект рішення, яким завершується процедура приєднання територіальних громад Салівської та Келебердянської сільських рад до територіальної громади Горішньоплавнівської міської ради. Попереду багато роботи та проблемних питань стосовно покращення інфраструктури цих територій та надання якісних послуг мешканцям. Територіальна громада Григоробригадирівської сільської ради також виявила ініціативу щодо приєднання до територіальної громади Горішньоплавніської міської ради. Це питання – на стадії обговорення», – зазначив Дмитро Биков.

 

Перейти до вмісту