Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці державні виконавці безоплатно передали частину трикімнатної квартири благодійній організації

Завдяки злагодженій роботі працівників державної виконавчої служби Полтавщини, днями у Кременчуці, безоплатно передали у користування Благодійній організації «Міжнародний благодійний фонд «Небайдужа Україна», конфісковану за рішенням суду ¼ частини трикімнатної квартири загальною площею 69 кв.м.

«Дане майно Автозаводським відділом ДВС міста Кременчук було направлено на реалізацію до державного підприємства «СЕТАМ» та шляхом електронних торгів не продалося. Після чого частину квартири за рішенням комісії було направлено на безоплатну передачу», – розповів очільник юстиції Полтавщини Олег Тимченко.

Зокрема, таке майно можна передати закладам, в яких виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, дитячим будинкам сімейного типу, будинкам дитини, установам виконання покарань, слідчим ізоляторам, військовим формуванням. Також майно може бути передано благодійним організаціям, які надалі будуть розподіляти його між тими категоріями громадян, які цього потребують.

«Спеціально створена комісія, у  складі представників відповідного органу державної виконавчої служби,  митного  органу,  органу державної податкової служби та фінансового органу розглядає заявки та, у разі затвердження, інформує ДП «СЕТАМ» про необхідність організації передачі даного майна», – зауважив Олег Тимченко.

Повний список майна, яке пропонується для безоплатної передачі можна знайти за посиланням https://setam.net.ua/freetransfers

Перейти до вмісту