Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У кременчуцькому парку «Придніпровський» проходить акція «Зелена толока» (ВІДЕО)

У кременчуцькому парку культури та відпочинку «Придніпровський» та на набережній річки Дніпро проходить молодіжна екологічна акція «Зелена толока -2019». Представники учнівської та студентської молоді, які навчаються в закладах освіти міста, вийшли навести лад у найулюбленішому та найкрасивішому місці відпочинку Кременчука. До сьогоднішньої толоки долучилося понад 2,5 тис. молодих кременчужан, для яких вона стала спільним уроком праці та яка внесена до навчальних планів закладів як урок із трудового навчання.

Перед стартом генерального прибирання молодих людей привітали заступники міського голови Руслан Проценко та Ольга Усанова.

Руслан Проценко зазначив, що за ініціативи Молодіжного Парламенту Кременчука акція «Зелена толока» проводиться 18 років поспіль. Її головною метою є навчити молодих людей робити добрі справи на користь всього міста. Він висловив подяку учням і студентам за ініціативність і благородні справи, які вони роблять задля того, щоб Кременчук став кращим містом в Україні.

Ольга Усанова наголосила на тому, що екологічна акція «Зелена толока» проходить у рамках загальнодержавного Дня довкілля. Такі щорічні паркові толоки згуртовують активну кременчуцьку молодь, а їх сьогоднішня рекордна явка учасників є підтвердженням того, що Кременчуцька толока матиме своє продовження на багато років.

Після вітальних слів кожен колектив учасників акції приступив до виконання завдань, поставлених перед ними. По завершенню роботи на них чекає смачна каша.

Перейти до вмісту