Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Шляховики Кременчука контролюють процес виробництва нової асфальтобетонної суміші

У Кременчуці в останні роки нарощують темпи ремонту магістральних доріг, тротуарів і внутришньоквартальних проїздів. Разом із цим дорожники працюють над удосконаленням технології процесу виробництва та укладанням асфальту, аби відремонтовані автошляхи мали більший термін експлуатації.

Як повідомили у Кременчуцькій міській раді, із минулого тижня Кременчук увійшов в активну фазу оновлення автошляхів. Тоді ж на КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» запрацювала асфальтна установка, що виробляє 70-80 т асфальтної суміші на годину.

Всі етапи виробництва асфальту знаходяться на контролі операторів, які стежать за роботою приборів установки, дотриманням температурного режиму, дозуванням складових бітуму тощо. На виході асфальтобетонна суміш також піддається перевірці на відповідність нормативним показникам. Аналіз проводиться усіх складових, що мають міститися в бітумі.

Наразі триває масштабне оновлення дорожнього покриття на вулиці Вадима Пугачова.

У Кременчуці завдяки сучасній дорожній техніці, що була придбана минулого року для ШРБУ, запровадженню нових технологій у виробництві нового асфальту, удосконаленню його якості все більше доріг стають по-справжньому європейському. Тільки минулого року кременчуцькими дорожниками було відремонтовано понад 166 тис. кв. метрів дорожнього покриття. У цьому сезону комунальники планують збільшити ці показники.

Перейти до вмісту