Ви тут:
Суспільство 

“Пушка”: українська реперка alyona alyona випустила дебютний альбом

До альбому “Пушка” увійшли 13 пісень виконавиці, зокрема “Залишаю свій дім” й “Голови”

Альбом вже можна завантажити в Apple Music.

В анотаціях до альбому Олена Савраненко (alyona alyona) зазначила, що їй дуже подобається час. в якому вона живе, “тому що набагато більше стало жінок в хіп-хопі”.

“Їх реп став качовим, а тематика – ближче до людей: читають не тільки про любов або про щось сумне. Більше Вайб, більше настрою. Зараз розквіт жіночого репу, і це класно”, – додала виконавиця.

alyona alyona розповіла, що її дебютний альбом “Пушка” – це найкращий доказ того, що жіночий реп переживає розквіт. 

«Мені дуже подобається час, у якому я живу. Набагато більше стало жінок у хіп-хопі. Їхній реп став качовішим, а тематика — ближчою до людей: читають не лише про любов або щось сумне. Зараз розквіт жіночого репу, і це класно», — розповіла виконавиця в інтерв’ю Apple Music.

В однойменній з назвою альбому пісні alyona alyona називає себе «дивною для всіх», «просто пишкою-пушкою». пише Hromadske.ua.

В інтерв’ю реперка також зазначила, що поділяє ідеї фемінізму й бодіпозитиву, утім не збирається їх експлуатували у своїй творчості.

«Я не хочу гучних слів і лозунгів», — каже alyona alyona.

Головним треком свого альбому виконавиця назвала пісню «Вiдчиняй» як гімн поколінню.

«Моє покоління не жило в Радянському Союзі. У нас інші цінності — не такі, як у наших батьків. Маючи свій досвід за плечима, ми маємо зробити висновок, що ми — інші, ми іншакше маємо розвиватися, розвивати наше суспільство та країну», — сказала alyona alyona.

Перейти до вмісту